Menu

Menu

Over Bouwbedrijf W.H. Blokzijl

Bouwbedrijf W.H. Blokzijl is gevestigd in Blijham, Groningen. Het werkgebied van Bouwbedrijf W.H. Blokzijl omvat de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Bouwbedrijf W.H. Blokzijl is gespecialiseerd in het herstellen van aardbevingschade, renovatie, (nieuw) bouw, verbouw, restauratie, houtskeletbouw, particuliere bouw en utiliteitsbouw. De kwaliteit van het werk is daarbij het belangrijkste uitgangspunt.

Dat het leveren van vakwerk voor het bedrijf niet zomaar een frase is, bewijzen de vele restauratie-opdrachten die het bedrijf regelmatig worden gegund. Eigenaars en beheerders van monumenten stellen nu eenmaal hoge eisen aan de in te zetten bouwondernemingen, waarbij vooral ook de ambachtelijke aspecten zwaar wegen. Dat neemt echter niet weg dat bouwbedrijf W.H. Blokzijl ook goed op de hoogte is van meer geavanceerde technieken en ook seriematige projecten naar goed behoren kan uitvoeren.

Aannemersbedrijf Blokzijl Blijham Groningen

Mocht u werk willen zien van Bouwbedrijf W.H. Blokzijl klik dan hier om een impressie te krijgen van enkele van onze recente projecten.

Werknemers op cursus bij NAM

14 april 2015 - Communicatie en gedrag in aardbevingsgebieden, zo zorgen wij ervoor dat onze werknemers altijd op de hoogte zijn van alle nieuwe reglementen..... lees meer »»

Direct contact opnemen

Bouwbedrijf W.H. Blokzijl

  • Adres
  • Postcode
  • Plaats
  • Telefoon
  • E-mail

Navigeer naar

Recente projecten

Bouwprojecten Restauratie Kerk Meeden Restauratie